Još jedna uspešna akcija "Borbe": SADNICE ZA DOM UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA "MILUTIN MILANKOVIĆ"

Autor: Republika

Vesti

24.03.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa "Borbe“ je jos jednom akcijom dala svoj doprinos u cilju podizanja svesti o važnosti očuvanja životne sredine.

RepublikaFoto: Live Production
Još jedna uspešna akcija "Borbe"

Borba je u Domu učenika srednjih škola "Milutin Milanković" posadila sadnice crvenolisne šljive, i to je još jedna u nizu akcija sadnje stabala planiranih za ovu godinu.

- Ovo je naš doprinos ekologiji, i Borba će povodom 99 godina postojanja imena Borba posaditi 99 stabala tokom ove godine,  a nije slučajno što smo baš na današnji dan, kada je godišnjica NATO bombardovanja, posadili ova stabla, jer naša obaveza jе da gradimo, sadimo i borimo se - izjavio je direktor "Borbe", Andrija Jorgić.

Foto: Republika

Direktor Doma učenika srednjih škola "Milutin Milanković“, Nenad Milenović zahvalio se direktoru i zaposlenima Borbe što zajedničkim snagama doprinose ne samo ulepšavanju sredine i okruženja, već i buđenju svesti, kako kod dece, tako i kod odraslih.

- Mislim da je ovaj Dom učenika srednjih škola,koji broji oko 300 đaka pravo mesto odakle može da se prenese ovakva poruka. Nadamo se da će se situacija sa pandemijom stabilizovati, kako bi upravo i deca učestvovala u narednoj sadnji - izjavio je Milenović.

Borba će i unarednom periodu nastaviti sa realizovanjem akcija sadnje stabala, obzirom da su nam zelene površine potrebnije nego ikad, i time dati doprinos kreiranju boljih uslova za život ljudi u oblasti ekologije i životne sredine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading