(VIDEO) KORONA "SLAVLJE" NA SAVSKOM TRGU: Građani opleli UŽIČKO KOLO oko spomenika, a BOLNICE NAM PUNE!

Autor:

Vesti

20.03.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stotine ljudi okupilo se večeras na Savskom trgu u Beogradu kod spomenika Stefanu Nemanji, gde su po ovom hladnom vremenu, uprkos činjenici da su nam bolnice sve punije "opleli" Užičko kolo.

RepublikaFoto: Prontscreen
Korona kolo ispred spomenika Stefanu Nemanji

Okupljeni građani su se, uprkos merama Kriznog štaba "provodili" i nisu nosili zaštitne maske, a Savskim trgom je odjekivala dobro špoznata numera.

S obzirom na to da u Srbiji iz dana u dan broj zaraženih i preminulih od korone raste, a Krizni štab apeluje na pridržavanje socijalne distance i propisanih epidemioloških mera, ovakav vid "protesta" naišao je na osudu na društvenim mrežama.

 

- Strašno, bolnice i ambulante pune, a ovi se debilišu i vesele? Ovo je za ponos? Tužno. Sve bih vas do jednog u Batajnicu. Nama neprijatelji ne trebaju - samo su neki od komentara korisnika društvene mreže Instagram, na kojoj je i objavljen snimak veselja na Savskom trgu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

20.03.2021 23:38

A gde su organi reda da odmah rasteraju neprijavljen skup i pritom kazne svakoga pojedinačno novčano, a organizatore krivično?!? A onda svi na društveno-koristan rad po kovid bolnicama u punoj opremi!!!