FAJT OKO MARIHUANE: Opet zaratili dr Nestorović i dr Grujičić!

Autor: Republika

Vesti

03.03.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulmolog Branimir Nestorović istakao je da sva istraživanja pokazuju da je ovo vek malignih i zapaljenskih bolesti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branimir Nestorović

- Čovek uništava planetu, ali i samog sebe. Mnogi autoriteti misle da se krećemo putem bez povratka. Nećemo pobediti rak dok ne promenimo način na koji funkcioniše naše društvo, a ovo ne može doći bez promene mišljenja. Muka mi je od ekonomista koji govore o održivom rastu, dakle neprekidnom, beskonačnom rastu proizvodnje i potrošnje. Priroda nas opominje, vratimo se svojoj suštini. Rak je samo simptom šire bolesti koja vlada ovom planetom - kazao je prof dr Branimir Nestorović.


On se osvrnuo i na svoj odnos sa epidemiologom i članom Kriznog štaba dr Predragom Konom, kao i sa neurohirurgom dr Danicom Grujičić. Kako je naveo, dr Grujičić veoma poštuje, ali se on zalaže za legalizaciju marihuane, dok je ona protiv.

- Čovek uništava planetu, ali i samog sebe. Mnogi autoriteti misle da se krećemo putem bez povratka. Nećemo pobediti rak dok ne promenimo način na koji funkcioniše naše društvo, a ovo ne može doći bez promene mišljenja. Muka mi je od ekonomista koji govore o održivom rastu, dakle neprekidnom, beskonačnom rastu proizvodnje i potrošnje. Priroda nas opominje, vratimo se svojoj suštini. Rak je samo simptom šire bolesti koja vlada ovom planetom - kazao je prof dr Branimir Nestorović.

- Doktorka Danica Grujičić ne dozvoljava da se ulje od kanabisa uvrsti u lečenje, uz argument da će doći do zloupotrebe. Kanabis ne može da leči rak, ništa ne može da ga leči, suštinski se radi o preventivi. Kad neko dobije rak on se ne može izlečiti, može da se uspori progresija, ishranom, određenim merama, promenom stila života. Može da se produži život, a da izleči rak – ja mislim da ne može - naglasio je doktor u emisiji Govornica.

Izneo je svoje mišljenje i o autofagiji

- To je prilično ozbiljna terapija, mi znamo kako funkcioniše taj mehanizam, to što pišu po internetu autofagija, nije to nikakva autofagija. Kad imate bilo kakav problem sa unosom hrane, te dijete uglavnom imaju nešto malo kalorija. Tako se gubi težina, to je prvi efekat i onda imate taj efekat da organizam pokušava da stvori energiju iz nečega i on ga stvara iz tako što sve defektne ćelije razgradi, i dobija energiju iz njihove razgradnje. Objavljano je gomila radova da posle gladovanja taj sledeći dan vaša imunološka funkcija je fantastična. Amerikanci za to kažu - busting. Imuni sistem, to je vaš život - kaže doktor.

Nestorović navodi da je najveća katastrofa to što veliki broj doktora poriče da ishrana usporava množenje malignih ćelija, a sa druge strane imate gomilu prevaranata koji prodaju čarobne čajeve za lečenje raka. Oboleli se hataju za slamku i troše veliki novac na “šećernu vodicu”.

- Recimo da ja nisam u pravu, da ishrana ne utiče na usporavanje malignih ćelija, da kvercetin koji je najbolji biljni lek za lečenje raka, nije najbolji lek - kakva je šteta od toga što će ljudi početi da jedu više voća i povrća, da se kreću? U svakom slučaju će im koristiti. Kakva je šteta od toga što će kupovati neke šalabajzerske preparate? Velika je. Ne znamo ni šta je unutra, pretpostavljam ništa. Prema tome, potpuno je jasno, mi imamo dokaze da za to. Na primer Amiši, koji su meni omiljeni, jedu hranu koju sami spremaju, oni nemaju rak, to za njih ne postoji. Njhov DNK je drugačiji od većine ljudi, pronašli su im šest gena za dugovečnost koje su dobili pre par genaracija. Svojim načinom života su promenili svoj DNK da žive duže i žive oko 20 godina duže od nas - rekao je doktor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading