KAKO JE VELJA NEVOLJA OSVOJIO "JUG": Zaratili sa čuvenim Kimijem, ponižavali i maltetirali druge navijače

Autor: Republika

Vesti

12.02.2021

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Veličković je javnosti bio poznat kao vođa navijača Partizana, koji se zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci", koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Foto: Printscreen/Starsport
Velja Nevolja protiv Kimija

Ova grupa je prethodno ušla u žestok rat sa ekipom Velje Nevolje. Počele su prozivke i uvrede sa južne tribine iz grupa "Janičari" i "Alkatraz", ka istoku i "Partizanovcima".

Nevolja i njegovi nisu stali na tome, već su dodatno ponizili Radeta Petrovića, jednog od Kimijevih ljudi. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Petrović, očigledno nateran, izjavljuje kako je njegova navijačka grupa izdala Partizan, a da su on i Kimi "pi*ke" i da je jedina prava ljubav prema Partizanu na južnoj tribini.

Rat za prevlast na jugu traje poslednjih 25 godina. Posle 2000. izdvojila se grupa "Alkatraz", koja je zavladala tribinom, ali je težak udarac doživela posle ubistva francuskog navijača Brisa Tatona 2009. i Ivana Perovića 2011, zbog čega su neki od vođa grupe završili iza rešetaka.

Tu situaciju iskoristilo je obezbeđenje sa splavova i iz noćnih klubova i tako su na veliku scenu stupili Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, Veljko Belivuk i Aleksandar Aleksić zvani Sale Struja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zozon

12.02.2021 08:10

Aca rošavi, nije li to prijatelj D.V.