ŠTO SMO UŽIVALI, UŽIVALI SMO! Meteorolog Todorović najavljuje OZBILJAN PREOKRET: Spremite se, evo kada stiže DEBELI MINUS!

Autor:

Vesti

09.02.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prolećnih dana u februaru, ponovo nam dolazi zima. Biće ledenih dana, snega i kiše, a prema najavama meteorologa, to nije jedini udar zime u narednim mesecima.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Nedeljko Todorović

Čuveni meteorolog Nedeljko Todorović najavio je da nas od četvrtka očekuje nagla promena temperature. Što smo uživali u lepom vremenu u februaru, uživali smo, sada, prema njegovim rečima, sledi preokret.

- Glavna promena dolazi u četvrtak, ujutru na severu, a kasnije na jugu i jugoistoku. Biće jače naoblačenje sa kišom, koja bi kasnije u toku dana prelazila u sneg uz jako zahlađenje. Temperatura bi oscilirala u toku dana, a uveče će ići čak i ispod nule - pojasnio je on i dodao:

- Stvoriće se manji snežni pokrivač, a od petka nas u narednih pet do sedam dana očekuje pravo zimsko vreme, sa velikim minusom, posebno u jutarnjim satima - navodi meteorolog.

 

Todorović dodaje i da će poslednja sedmica februara biti ponovo topla, ali da to ipak nije kraj zimi. - I u martu možemo očekivati nekoliko hladnih dana, između 10. i 20, treba očekivati hladniji period sa mrazevima - naglašava meteorolog za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading