MALI SMO I TRAŽIMO DOM: Ovi preslatki ŠTENCI čekaju da ih neko UDOMI! KADA ih budete videli, istopićete se od MILINE!

Autor: Republika

Vesti

06.02.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neodoljivi su!

RepublikaFoto: facebook.com
Kuce koje traže dom

Kažu da su udomljene životinje najzahvalniji prijatelji koje možete imati. Mali, slatki i umiljati. Pa ko ih ne bi poželeo. 

Četiri mešanca traže dom i nekoga ko će o njima bezuslovno brinuti i ko će ih bezuslovno voleti. 

0:47 / 0:49 Decije Pozoriste Cira Објавио/ла: Decije Pozoriste Cira · 21 h · Mali smo I traziimo dom Hoce li neko da usvoji nekog od ovih lepotana? Следеће Тренутно немамо више видео записа за вас Коментари Прикажи све Коментари Коментаришете као Decije Pozoriste Cira Embed Video Copy and paste this code into your website. Include full post Кôд је копиран

 

Iako ih je u leglu petoro, jedan "slatkiš" je već udomljen. 

RepublikaFoto: facebook.com

Oni su trenutno smešteni na sigurno, nalaze se u jednom beogradskom naselju, gde stranari okolnih zgrada brinu o njima i ne dozvoljavaju da im bilo šta loše dogodi, pa će za koji dan će primiti i svoje prve vakcine.

Ipak kao i sva živa bića, ove kuce traže topli dom i porodicu koja će se o njima starati ubuduće. Treba istaći da će ovi štenci izrasti u pse srednje veličine i da bi za njih najbolje bilo da budu kod ljudi koji imaju dvorište.

Ukoliko ste u potrazi za krznenim prijateljem i želite da usvojite nekog od ovih mališana, to možete učiniti pozivom na broj 063/ 8 599 205.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading