UBLAŽENE MERE DONELE HAOS: Na Horgošu se čeka prosečno ČETIRI SATA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.02.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretežno sunčano i toplo vreme donosi bolje uslove za vožnju i dobru prohodnost puteva. Porast dnevnih temperatura pored otapanja snega u planinskim predleima, donosi i učestalu pojavu odrona, pa je neophodna dodatna opreznost kroz stenske useke i klisure.

 

RepublikaFoto: Tanjug
Kolona na graničnim prelazima

Saobraćaj je umerenog intenziteta odvija se bez prekida.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17:15 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima se čeka i to na izlaz iz zemlje na Batrovcima 240 minuta, na prelazu Šid 360, a na Sremskoj Rači 60.

Toliko se čeka i na Horgošu, dok se na Kelebiji čeka 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja vozila, a granični prelaz Bački Vinogradi radi svakog dana u dva vremenska intervala i to od 07.00 do 10.00 časova i od 16.00 do 19.00 časova.

Na tom prelazu mađarske vlasti celokupan putnički saobraćaj usmeravaju na Horgoš i Kelebiju, a s njihove strane taj je prelaz otvoren samo za lokalno stanovništo nastanjeno u pojasu od 30 km oko graničnog prelaza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading