(FOTO) SVETI NIKOLA NAPRAVIO HAOS NA BATROVCIMA: Kilometarska kolona na ulazu u Srbiju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.12.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolone vozila danas čekaju na graničnom prelazu Batrovci da uđu u Srbiju iz Hrvatske.

RepublikaFoto: Tanjug
Ogromna gužva na graničnom prelazu

Naš građani su požurili da se vrate u zemlju zbog početka primene novih mera od 20. novembra, ali i da stignu pred sutrašnju slavu Sveti Nikola.

U nedelju, 20. decembra, stupaju na snagu nove mere, pa će ulazak u Srbiju biti dozvoljen samo uz negativan PCR test, ne stariji od 48 sati, a državljani Srbije koji ne poseduju negativan PCR test, moraju da budu u kućnoj izolaciji 10 dana.

Naši građani koji žele da uđu u Srbiju na društvenim mrežama prijavljuju da su kolone kilometarske i da se čeka i po tri sata, prenosi Blic.

Domaći državljani se mogu testirati u Srbiji i ukoliko test bude negativan, neće više biti u obavezi da budu u kućnoj izolaciji.

Prema odluci vlade, cena testiranja na lični zahtev za strane državljane od danas iznosi 18.000 dinara, dok je za državljane Srbije cena do kraja godine nepromenjena i ona iznosi 6.000 dinara.

Od 1. januara 2021. godine, cena testiranja na lični zahtev za domaće državljane iznosiće 9.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading