HAOS U KOVID AMBULANTI U BEOGRADU: Mladić DIVLJAO, napadao lekare, KLEO SE U KRST!

Autor: Republika

Vesti

02.02.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić zaražen koronavirusom (22) izazvao je incident u kovid ambulanti u Mirijevu pošto je, saznavši da je pozitivan na kovid-19, urlao na zdravstvene radnike, a potom i fizički nasrnuo na doktorku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kovid bolnica (Ilustracija)

 Kako Objektiv saznaje, nemili događaj se desio u nedelju uveče kada je napadač zaposlenima u ovoj ustanovi pretio da će ih sačekati po završetku smene i ubiti.

Prema rečima našeg sagovornika koji je upućen u sam događaj, razjareni pacijent je dan pre incidenta došao na lekarski pregled kada se i testirao na koronavirus. Nakon što je dobio rezultate, vratio se u ambulantu tvrdeći da je test netačan. – Mladić nije želeo da prihvati informaciju da je zaražen kovidom-19, pa je vikao, lupao kasete u kojima se čuvaju zdravstveni kartoni pacijenata – priča naš sagovornik.

Očevidac dalje objašnjava da je napadač zatvorio medicinsko osoblje u šalter salu, nakon čega je jedna od zdravstvenih radnica rekla napadaču da će pozvati policiju. Zaraženi muškarac je šutirao sve što mu se našlo pod nogama, a potom je izašao iz prostorije u hodnik preteći da niko neće izaći iz zgrade.

Sestra koja je radila uzorkovanje krvi u laboratoriji izašla je u tom momentu, a kada joj je momak prišao, plačući ga je upitala „šta smo ti mi krivi?”, na šta je napadač počeo da se kune u krst kako će sve zaposlene sačekati ispred ustanove – navodi izvor.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi slučaj da se pacijent bahato ponaša prema medicinskom osoblju. Policija je na poziv zaposlenih iz kovid ambulante stigla u roku od nekoliko minuta. Napadač se smirio dok su ga policijski službenici ispitivali, a potom je pušten napolje. Ekipa Objektiva je juče kontaktirala sa direktorkom Doma zdravlja Zvezdara, međutim, ostali smo uskraćeni za njen komentar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading