(FOTO) "Spavaj lepoto moja, smaragde moj": Na ulazu u zgradu u Novom Beogradu osvanuo poslednji pozdrav za macu

Autor:

Vesti

24.01.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama već nekoliko dana kruži fotografija, tačnije umrlica, koja je osvanula na jednoj od zgrada u prestonici.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/youtube.com
Foto: Ilustracija

Na čitulje po banderama i zgradama smo navikli, međutim ovde je pomalo čudno to što je poslednji pozdrav upućen jednoj Nataši koja je ustvari mačka.

- 22 godine. Objava na vratima zgrade. Blok 28 Novi Beograd - stoji u opisu ove objave na društvenoj mreži Fejsbuk uz priložene fotografije. 

Sudeći prema fotografiji, ova bela maca je bila nečiji ljubimac više od dve decenije, te nema sumnje da je vlasniku rastanak teško pao. 

Foto: facebook.com/printscreen
Umrlica na ulazu u zgradu

- Ti si poklon koji je doneo radost mom životu. Ti si moja radost i zlato naše porodice. Ti si lepi život proživela i pokušala si gurati dalje do samog kraja. Spavaj lepoto moja, smaragde moj na nebu plavom - glasila je poslednja poruka za macu Natašu.

Iako je ovaj prizor nesvakidašnji, većina ljudi kućne ljubimce doživljava kao deo porodice, te se i njigov gubitak teško podnosi, piše Kurir

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading