SRBIJA U SUZAMA: Korona odnela još dva eminenta lekara!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

17.01.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TUGA!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto Ilustracija

Još dvoje lekara u Srbiji preminulo je od posledica korona virusa.

U pitanju su dr Stanko Đurov, neuropsihijatar u penziji iz Požarevca, i dr Vera Vučićević, spec. interne medicine - kardiolog u penziji iz Gornjeg Milanovca.

Informaciju o smrti dvoje lekara u penziji saopštili su iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije na svojoj Fesjbuk stranici.

Kako je lokalni medij ranije preneo, doktorka Vera Vučićević preminula je 5. januara u KBC Zvezdara.

 

 

 

Rođena je 1. oktobra 1948. godine u Kuršumliji. Pripadala je drugoj generaciji kuršumlijske Gimnazije i u tom gradu završila školovanje 1967. godine. Posle uspešnih studija medicine specijalizirala je kardiologiju i u Gornjem Milanovcu i okolini, stekla reputaciju pouzdanog dijagnostičara i lekara od poverenja. Kada se ukazala prilika, otvorila je svoju privatnu specijalističko-internističku ordinaciju, naveo je GMinfo.

Suprug dr Vere Vučičević, Slobodan, preminuo je takođe od posledica korona virusa, navedeno je na društvenim mrežama, 9. januara, na dan njene sahrane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading