PALMA O 30 GODINA VIŠESTRANAČJA: Srbiji tek u poslednjih 7 IDE NABOLJE!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma ocenio je povodom 30 godina višestranačja u Srbiji da tek u poslednjih sedam godina "ide nabolje".

RepublikaFoto: Republika
Kolegijum Skupštine Srbije

Na kolegijumu u parlamentu, Palma je naveo da je u poslednjih 7 godina Srbija počela da se menja i da je poštovana i na Istoku i na Zapadu.

- U poslednjih 7 godina Srbija je počela da se menja na bolje i ponovo je Srbija poštovana i u Vašingtonu, u Moskvi, Pekingu, Parizu, Berlinu, Ankari, u celom svetu kao nekada. I na istoku i na zapadu i na severu i na jugu i u katoličkim I u pravoslavnim i u muslimanskim zemljama - naveo je Palma i detaljnije obrazložio:

- Kada uporedimo vreme u poslednjih 30 godina u Srbiji, možemo konstatovati da smo imali nekoliko ratova, da su rasprodate fabrike i preduzeća, koje su pravili i u kojima su radili naši dedovi, da je razbijena Jugoslavija, da je Srbija pre bila izlovana od strane međunarodne zajednice i da ne možemo da poredimo poštovanje koje je u svetu imala Jugoslavija, i Srbija do pre sedam godina - naveo je lider Jedinstvene Srbije.

Kako je istakao, poslednjih sedam godina višestranačja u Srbiji je "zlatno doba".

- A što se tiče višestranačja, nikada se nije desilo da bude niži cenzus na parlamentarnim izborima kao što je bio prošle godine kada je bio 3 posto. Srbija danas ima najniži cenzus u Evropi i najveću stopu rasta BDP, to odlikuje današnju Srbiju - zaključio je Marković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading