(FOTO) IDE U NOVI DOM: Kuca koja je BRUTALNO ŠUTIRANA, "našla" je vlasnicu za CEO ŽIVOT!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

15:19 >> 15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti!

Kuca Božana koju je 6. januara brutalno išutirao izvesni Predrag Stanković, u Deligradskoj ulici u Beogradu, našla je novi, stalni  dom. 

Nakon što je incident izašao u javnost, ženku mešanca udomila je izvesna Jovana Čalić, koja na žalost, nije bila u mogućnosti da je zadrži, ali je preslatki psić  već "pronašao" vlasnicu za ceo život.

Obaveštenje koje je okačeno na Fejsbuk stranici "Viđeni, izgubljeni, povređeni i pronađeni psi", prenosimo u celosti:

- UDOMLJENA,ČIM PRIMI VAKCINU IDE U NOVI DOM KOD Dijane Đondović. Božana, koju je brutalno išutirao skot u Deligradskoj traži novi dom. Teška srca u razgovoru i susretu sa predivnom Jovanom Čalić, obe smo došle do tog zaključka, jer je to najbolje za Božanu.

Jovanina ženka samojeda nikako je ne prihvata, što smatramo da bi bila dodatna trauma za nju s obzirom sta je sve preživela. Na žalost stan je mali, odvajati fizički pse je jako teško iako je uvek neko angažovan da bude sa njima dok su ukućani na poslu. Jovana je  psa izvukla iz šinteraja, vodila na terapije, više od svega bi volela da ostane sa njom kao deo porodice, ali definitivno za Božanu je bolje da nađe novi dom, gde će biti sama princeza ili deo ekipe gde će je drugi pas prihvatiti, koji ima blagu narav i nije teritorijalan.

Isključivo Beograd, stan, spavanje u krevetu, ugovor o odgovornom vlasnišvu kod notara. Ona je zdrava ,vesela ,predivna i zaslužuje svu ljubav ovog sveta - napisano je u objavi!

 

Foto: facebook


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading