ZAŠTO SAD ĆUTIŠ, ĐILASE?! Lider opozicije diže bunu usred korone, A ZABORAVIO ŠTA JE PRIČAO TOKOM POLICIJSKOG ČASA!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicije Dragan Đilas iznova i iznova uskače u rupu koju je sam iskopao!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Đilas

U danima kada najubitačniji talas korone popušta i kada bi trebalo da uvidimo odlične rezultate posle disciplinovanog ponašanja i mera za novogodišnje i božićne praznike, opozicija organizuje proteste zaklanjajući se iza navodne brige za zagađenjost vazduha u Srbiji.

Radi se o politički motivisanim protestima kojima rukovode vođe opozicije sa jasnim ciljem - sticanjem jeftinih političkih poena i popravljanjem očajnog rejtinga.

Ono što pada u oči da povodom protesta u Beogradu, nema ni traga ni glasa od Dragana Đilasa, koji je lane, koristeći svaku priliku i medije pod svojoj kontrolom, pozivao na zabranu okupljanja kako bi se sprečilo širenje koronavirusa.

Tako je, na primer, početkom jula, Đilas optuživao vlast u Srbiji i predsednika država da su dozvolili teniske turnire, koncerte kao i rad noćnih klubova, ali o današnjem okupljanju Đilas ni da zucne!

Isto takvo licemerno ponašanje Đilas je demonstrirao i za vreme dok je trajalo vanredno stanje, kada su organizovani opozicioni protesti u kojima je on i sam učestvovao - ni tada Đilas ni jednom rečju nije rekao kako su okupljanja štetna po epidemiološku situaciju u Srbiji.

Dakle, Đilasova licemerna logika krajnje je jasna - kad meni i "mojima" odgovara - onda protesti ne doprinose širenju virusa, kada je situacija obrnuta - onda su štetni, a kriva je vlast.

Ako je i od Đilasa, mnogo je!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading