CarGo Batler i Banca Intesa pomažu ugostiteljima

Autor:

Vesti

15.12.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batler, u saradnji sa Banca Intesa, nastavlja da pomaže ugostiteljima da plasiraju svoje proizvode na tržište, posebno u okolnostima koje su nastale usled posledica pandemije koronavirusa, što je rezultiralo drastičnim padom poslovanja ove privredne grane. Posredstvom svog novog servisa za naručivanje hrane iz ekskluzivnih restorana, dostupnog u okviru aplikacije, CarGo nudi svojoj bazi sa više od milion ljudi mogućnost da u sigurnosti svoga doma i bez muke nastave da koriste usluge poznatih restorana u Beogradu, koji se u sve većem broju prijavljuju na aplikaciju, prepoznajući njen potencijal.

RepublikaFoto: CarGo

Posebnu povoljnost koju su CarGo i Banca Intesa pripremili za sve korisnike Banca Intesa platnih kartica - Visa, Mastercard i Dina, tokom trajanja kampanje, je dodatni popust do čak 50 odsto na porudžbine iz restorana i popust od 50 do 100 odsto na dostavu. 

Velika akcija popusta na CarGo Batleru trajaće do Nove godine, a ovim popustima korisnici CarGo Batlera moći će da uživaju u brojnim specijalitetima po pristupačnim cenama.

Beograđani koji do sada nisu koristili CarGo usluge, mogu besplatno preuzeti aplikaciju sa Google Play ili App Store i uz samo jedan klik u CarGo aplikaciji mogu da otvore novu Batler stranicu u kojoj su na korak do novih ekskluzivnih restorana domaće i internacionalne kuhinje.

- U periodu krize potrebno je da se okrenemo jedni drugima i da pomognemo koliko možemo da sa što manje posledica prebrodimo ovaj period. CarGo Batler je tu da da nam dostavi sve što je potrebno i time nas zaštiti od mogućeg prenosa virusa, a u saradnji sa Banca Intesa zajedno obezbeđujemo građanima kvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama i ugostiteljima ruku pomoći da prebrode finansijsku krizu - kazao je direktor CarGo Vuk Guberinić.

Guberinić je zahvalio Banca Intesa na želji da se pridruže akciji pomoći ugostiteljima kroz davanje popusta za korisnike i istakao da ovakvom finansijskom podrškom zajedno doprinose tome da sav novac ostane u zemlji.

- Trajno opredeljenje Banca Intesa, kao vodeće i sistemski važne banke jeste podrška privredi, a posebno segmentu malih preduzeća i preduzetnika. U partnerstvu sa CarGo Batler dajemo dodatni podstrek i podršku ugostiteljima da nastave svoje poslovanje u periodu teške epidemiološke situacije izazvane pandemijom Covid-19. Takođe, uveren sam da će ovaj zajednički projekat omogućiti svim korisnicima Banca Intesa platnih kartica da na siguran i bezbedan način iz svog doma, brzo i lako, a uz dodatne popuste, poruče hranu iz omiljenijih restorana i ugostiteljskih objekata - izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

CarGo Batler svakodnevno proširuje svoju listu dostupnih restorana, a za sada korisnici mogu da uživaju u specijalitetima iz više od 250 kuhinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading