TIKET NA KUĆNU ADRESU ZA 10 MINUTA: Korona naterala kladionice da promene sistem rada, UVELI DOSTAVU!

Autor:

Vesti

08.12.2020

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hleba i igara važilo je još u starom Rimu, a ovo pravilo dobilo je punu potvrdu u vreme pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan

Tako, osim pice i druge hrane, možete naručiti i da vam dostave tiket za klađenje. Dobro, ne baš tiket, ali svakako vaučere kojima ćete uplatiti novac na svoj nalog i kladiti se. Ili će vam radnik kladionice, koji na poziv dolazi na vašu adresu, taj novac sam uplatiti. Takođe, ako dobijete, možete zvati da dođu i isplate vam dobitak.

Beograđanin Nikola Ivković (33) pasionirani je kladioničar i teško mu je palo zaključavanje proteklog vikenda. Onda je na sajtu svoje kladionice (a tako je i u svim drugim) video da je uvedena nova usluga.

- Okrenuo sam telefon i spojili su me s dečkom iz kladionice koji je kolima za 10 minuta došao do moje kuće. Uzeo je novac, uplatio ga elektronski na moj nalog i mogao sam da igram. Nekoliko sati kasnije, kada su utakmice završene i tiket mi je prošao, opet sam ga zvao. Za pola sata mi je doneo dobitak u kešu. Samo sam mu pokazao na telefonu moj nalog i izdiktirao šifru koju sam dobio kada sam elektronski prijavio da želim isplatu - objašnjava Nikola za Srpski telegraf i kaže da je sve bilo jednostavnije i brže nego kad naručuje picu.

Kako su nam objasnili u jednom poznatom lancu kladionica, najniža svota za uplatu da bi se koristila usluga dolaska asistenta na adresu jeste 2.000 dinara (ovaj limit je uglavnom isti u svim kladionicama, osim u jednoj, gde je 1.000 dinara).

- Sa našim asistentom možete stupiti u kontakt sve do 23 časa, a za svaki grad i svaku ispostavu koju kladionica ima postoji jedan asistent, kome je u nadležnosti da po pozivu i dogovoru dođe na vašu adresu. Nakon toga sve je kao i uvek, odaberete parove, iznos i čekate krajnji ishod mečeva. Na ovaj način mogu se igrati i slot aparati, kao i rulet - rečeno nam je u kladionici.

A na pitanje da li je klađenje baš tako neophodno odgovara nam Nikola, sagovornik s početka teksta.

- Kod velikog broja ljudi, uključujući i mene, to je stvar navike. Navikao sam da posle posla svratim do kladionice ili uveče kad nemam šta da radim da prošetam i odigram tiket. Sada se malo privikavam na klađenje u kućnim uslovima. Nije to to, ali šta da se radi. Bar nema opasnosti od korone - navodi ovaj Beograđanin.

I penzioneri imali asistente

Određene kladionice su sličnu mogućnost nudile i za vreme zabrane kretanja koja se odnosila na penzionere na početku epidemije. Tada su reklamirali da asistent dolazi na adresu, uzima potrebne podatke i novac i uplaćuje tiket po narudžbini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading