(FOTO) LANA STIGLA U AMERIKU: Mama podelila DIVNE vesti o ŽIVOTNOJ BORBI male LAVICE!

Autor:

Vesti

07.12.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba Lana Jovanović koja boluje od spinalne mišićne atrofije sletela je u San Dijego!

RepublikaFoto: Instagram/zalaninuzivotnubitku

Mama male heroine Lane objavila je ovu divnu vest na Instagram profilu @zalaninuzivotnubitku.

- Konačno smo uspeli sve papire da sredimo i da se vinemo u nebo. Nisam smela da se radujem niti da bilo kome išta kažem jer nismo znali dan pred poletanje da li ćemo zaista poleteti a i kako ce Lana podneti let. Prvih dva sata je bilo čupavo ali moja lavica je izdržala. Kad sam ugledala Sam Dijego iz aviona počela sam da plačem od sreće. KONAČNO! Uspeli smo, stigli smo u Ameriku! - navodi ona.

Lana je, kako njena mama navodi, par sati nakon sletanja dobila povišenu temperaturu, a nakon što taj problem bude rešen, biće poslata na analize krvi i ako s njima sve bude u redu dobiće Zolgensmu za koju su se svi grčevito borili.

- Cilj je tako blizu a ja sam toliko nestrpljiva. Jos uvek ne mogu da verujem da smo uspeli da dodjemo pored toliko komplikacija. Let je bio fantastičan, proletelo nam je to vreme. Posada je bila fenomenalna, pravi stručnjaci u svom poslu, ali pre svega veliki ljudi koji su toliko bili fini prema nama. Divni, divni ljudi. Zaista smo zahvalni Miodragu i Aleksandru Kostiću iz kompanije MK Group, koji su organizovali i finansirali specijalan let za našu Lanu. To je bio jedini način da Lana stigne brzo i bezbedno u San Dijego da započne lečenje. Još jednom od srca hvala svima koji su nam pomogli u ovoj borbi za Lanino zdravlje i život! - nastavlja Lanina mama.

Ona se zahvalila i svim ljudima iz "MK Group" koji su dan i noć bili sa njima na vezi i dali sve od sebe kako bi Lana poletela.

- Hvala MK group koji je omogućio da Lana stigne sigurno ovde i obezbedio da ima sav komfor tokom leta. Sve je bilo savršeno, svaka sitnica. Hvala vam od sveg srca što ste bili uz nas, prepoznali našu muku i toliko pomogli našem anđelu. Hvala premijerkinom kabinetu i njenom timu, tim ljudima koji su i nemoguće činili moguće kako bi Lana što pre poletela za Ameriku. Bez njih mi bismo još bili kući. Bili su za nas 24/7 i uvek raspoloženi i nikad im nije bilo teško da se cimaju za nas. Pravo oduševljenje ste 
Hvala Messer gasu za bocu kiseonika jer bez nje ne bismo mogli ni da pomislimo na let.
Hvala direktoru Univerzitetske dečije bolnice "Tiršova" - zaključuje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading