BIVŠI TRENER NOVAKA ĐOKOVIĆA ŠOKIRAO: Odjednom promenio mišljenje o NAJBOLJEM SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

07.12.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Amerikanac se predomislio!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi i Novak Đoković

Dan kada sam igrao sa Federerom jeste dan kada sam shvatio da igram sa najvećim svih vremena u tom trenutku- izjavio je pre nekoliko dana Andre Agasi.  

Ipak, nije ostao dugo pri tom mišljenju, pošto ipak smatra da se srpski teniser može smatrati najboljim svih vremena.

Pre svega srpski teniser ima bolji međusobni skor od oba svoja najveća rivala. Protiv Federera ima 27 pobeda i 23 poraza, a kako vreme ide sve više je Đokovićevih pobeda nad Švajcarcem. Protiv Nadala ima 29 pobeda i 27 poraza, ali deluje da je svuda osim na šljaci bolji od Španca. 

- Može se napraviti slučaj za Novaka jer on ima bolji skor u duelima sa Federerom i Nadalom, ima neka postignuća koje nisu ostvarili ni Rodžer ni Rafa. Takođe, po mom mišljenju, Đoković je na svakoj podlozi favorit da pobedi, a to je zaista neverovatno u ovoj generaciji- smatra Agasi.

 

Agasi je jedno vreme bio trener Novaka Đokovića, ali se njihova saradnja brzo završila i nije urodila plodom. Tek kada je Novak ponovo počeo da radi sa Marjanom Vajdom vratio se na pobednički kolosek. 

Novak je ove sezone oborio pregršt rekorda, sada juri 310. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime bi prestigao rekord Rodžera Federera.

Drugi najvažniji teniski rekord, onaj po broju grend slemova, zajedno drže Nadal i Federer, a Novak bi već u Australiji pobedom na Australijan Openu mogao da im se približi i da im diše za vratom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading