Mudre finansijske odluke: Kako da ostvarite ciljeve za 2021. godinu

Autor: Republika

Vesti

07.12.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku smo prazniče sezone i decembra, meseca kada sumiramo godinu za nama i pravimo planove za narednih 12 meseci.

RepublikaFoto: Direktna banka
Porodica (Ilustracija)

Svi znamo za čuvene novogodišnje odluke, odnosno ciljeve koje puni entuzijazma postavljamo krajem godine, kako bi nam naredna bila još bolja i uspešnija. Naš karakter i samodisciplina često budu na ozbiljnom testu, a mnogi već tokom januara zaborave na zacrtane ciljeve.

Bez obzira na to koji su vaši planovi i želje, možete ih ostvariti uz dobar plan i pravu podršku. Ukoliko maštate o renoviranju i sređivanju svog doma, novoj tehnici koja će vam olakšati obavljanje svakodnevnih kućnih obaveza ili težite unapređenju znanja i karijere, važno je da znate da je svaki cilj dostižan kada imate potrebna sredstva na putu do ostvarenja.

Sigurnu podršku i pravo rešenje uvek možete da pronađete u Direktnoj Banci gde vas do 24. decembra očekuju specijalni uslovi za gotovinske kredite sa rokom otplate od 61 do 83 meseca. Reč je o kreditima koji se odobravaju bez troška obrade zahteva, bez žiranata, obaveznog depozita i učešća, a sada i sa još nižom kamatnom stopom.

Ovi gotovinski krediti namenjeni su klijentima koji primaju zaradu u Banci, kao i svim novim korisnicima koji prenesu zaradu u Direktnu Banku. Ukoliko se ispune svi potrebni uslovi, kredit može biti odobren do maksimalnog iznosa od 4 miliona dinara.

RepublikaFoto: Direktna banka

Iste specijalne povoljnosti Direktna Banka je omogućila i za kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, uz mogućnost podizanja dodatnog novca.

Procedura odobravanja kredita je jednostavna i brza, a odgovor na zahtev stiže u kratkom roku. Stavljajući komfor i bezbednost svojih korisnika na prvo mesto, Direktna Banka je omogućila i online prijave za specijalne uslove gotovinskih kredita. Odmah po slanju prijave, možete da očekujete poziv ličnog bankara za dodatne informacije i najbolje rešenje u skladu sa vašim potrebama.

Reprezentativni primer i više informacija o specijalnim uslovima gotovinskih kredita možete pronaći na internet portalu Direktne Banke: www.direktnabanka.rs, kao i u bilo kojoj od 47 ekspozitura širom Srbije.

Foto: Direktna banka

Sada je pravo vreme da donesete važne odluke, definišete prioritete, postavite ciljeve za narednu godinu i napravite mudar finansijski plan koji će podržati njihovu realizaciju. Kažu da je najbolji način da predvidite budućnost taj da je sami stvorite. Na vama je samo da imate jasan cilj. Sredstva za realizaciju i direktnu podršku na tom putu pronaći ćete u Direktnoj Banci. Dočekajte 2021. godinu upadljivo rasterećeniji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading