VODI SE VELIKA BORBA ZA ŽIVOT PATRIJARHA! Putin poslao specijalce

Autor: Republika

Vesti

19.11.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ekskluzivno saznajemo preko izvora iz SPC, vodi se velika borba za život patrijarha Irineja (90).

RepublikaFoto: Tanjug/AP/montaža
Vladimir Putin / Patrijarh Irinej

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je pomoć kako bi se spasio život poglavara SPC. Naime, timu lekara koji brinu o zdravlju patrijarha Irineja pridružili su se lekari iz Ruske Federacije.

Radi se biološka terapija koja predstavlja tretman koji je specijalno dizajniran da stimuliše ili obnovi sposobnost imunološkog sistema (prirodne unutrašnje odbrane) da se bori protiv infekcije i bolesti.

Putin zagrmeo: Spasite život patrijarhu kako znate i umete

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Kako saznajemo, iz izvora bliskih ruskim stručnjacima koji su poslati da pomognu u spasavanju života poglavara SPC, ovi lekari specijalisti dobili su od svog predsednika Vladimira Putina naređenje da urade sve što je u njihovoj moći.

- Spasite ga kako znate i umete - parafrazirao je izvor reči ruskog predsednika

Podsećamo, patrijarhu se jutros naglo pogoršalo zdravstveno stanje. On je ponovo imao visoku temperaturu, srčani problemi su sve izraženiji, a ima i edem pluća. Patrijarh je u Vojnoj bolnici na Karaburmi od 5. novembra, gde je primljen nakon pozitivnog nazofaringalnog brisa na koronavirus radi praćenja i lečenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading