KATASTROFA: Zvezda Golden Stejta PONOVO POVREĐENA, SUMNJA SE NA NAJGORE!

Autor:

Sport

19.11.2020

12:09 >> 12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Golden Stejta imala je "genijalan" plan kada su joj se povredile sve zvezde prošle godine, pa su sezonu pustili niz vodu u nadi da će osveženi, oporavljeni, i ojačani krenuti u juriš na titulu ove sezone. Avaj, sudbina ume da bude okrutna, pa se tako poigrala sa nadama ekipe iz Kalifornije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klej Tompson opet se ozbiljnije povredio

Neposredno pre nego što su na draftu sa drugim pikom izabrali centra Džejmsa Vajzmena, u Golden Stejtu su saznali da se Klej Tompson ponovo povredio.

Bek Voriorsa proveo je celu sezonu na polici prošle godine, oporavljajući se od pokidanih ligamenata u levoj nozi, a sada je tokom treninga povredio desnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klej Tompson mogao bi drugu sezonu za redom da provede na klupi

Nažalost, nagađa se da je u pitanju jedna od najtežih mogućih povreda kod sportista, oštećenje Ahilove tetive.

- Jedna od onih povreda kada zaista ne možeš da znaš. Možemo samo da se nadamo, ali moramo da budemo zabrinuti. Do sutra nećemo znati - rekao je generalni menadžer Voriorsa Bob Majers dok su se društvenim mrežama širile poruke podrške Tompsonu, među njima i ona Bogdana Bogdanovića.

 

 

Tompson je već više od godinu dana išao po terapijama, sve je išlo po planu, a onda je stradala druga noga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari moraće ove sezone sam da nosi Voriorse

Sad Voriorsima ostaje samo da sačekaju rezultate pregleda i onda vide kako će na tržištu rešiti gorući problem. Ako se zaista ispostavi kao problem, što se molimo da se neće desiti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading