(FOTO, VIDEO) STRAVA I UŽAS: Sa salaša kod Subotice spasen 21 izgladneli pas, Čeda šinter ih skupljao radi jedne neverovatne stvari!

Autor: Espreso, Republika

Vesti

19.11.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti za zaštitu životinja iz Beograda i Subotice odveli su 21 psa, izgladnela i izmučena, iz zabačenog salaša u Tavankutu, koje je tamo držao Č. P., poznat kao Čeda šinter.

RepublikaFoto: Levijatan/printscreen

Na lice mesta je izašla i veterinarska inspekcija, koja je svoje mišljenje predala nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu. Iz Udruženja "Subotičke njuškice" kažu da su 19 pasa spasli i odveli sa salaša članovi "Levijatana" iz Beograda, dok su brigu o po jednom psu preuzeli oni i članovi Udruženja "Anima".

Na ovaj potez su se odlučili samoinicijativno, bez odobrenja nadležnih organa kada su videli u kakvim stravičnim uslovima Čeda drži pse.

 

- Psi su umirali od gladi. U užasnom su stanju. Kada su ih izveli iz šupa, počeli su da pasu travu - pričaju svedoci akcije spasavanja.

 

 

 

Stravično otkriće da Subotičanin skuplja rasne pse i pod izgovorom lečenja i dresure ih izgladnjuje, drži vezane lancam i bez hrane i vode, otkriveno je zahvaljujući devojkama koje su snimile kako iz belog kamiona užasa visi pas na lancu i ostavlja tragove krvi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

15.12.2021 17:27

Ovo je laz za koju ova spodoba pavle treba da odgovara... Psihopata kojeg treba utamniciti...