Radovi na više deonica širom Srbije: Prvo proverite kuda možete proći, pa tek onda put pod noge!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.11.2020

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na putu Mokrin - Kikinda, od 7 do 16 časova traju radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje.

Na petlji "Petlovo Brdo" do 16. decembra traju radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta, tako da je obustavljen saobraćaj na lokalnom putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).

Na auto-putu E-763, zbog radova na ispitivanju tunelskih cevi, do sutra će biti zatvorena desna cev tunela Brančić, a zatim se privremena signalizacija uklanja i ponovo postavlja od 23. novembra do 27. novembra, kada će biti zatvorena leva tunelska cev tunela Brančić.

Na petlji Beograd (štamparija) - petlja Kovilovo od 8 do 16 časova se obavljaju radovi na postavljanju stubova.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na deonici petlja Orlovača - petlja Ripanj (kod skretanja za Rušanj) od 8 do 16 časova obavljaju se radovi na postavljanju stubova.

 

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka iz pravca Lazarevca kod skretanja za Rušanj, a u pravcu ka Lazarevcu, kod skretanja za Lipovicu biće zauzeta skroz desne vozne trake.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata, na Gradini sat vremena, na Sremskoj Rači je obustavljen saobraćaj zbog pada carinskog sistema, tako da je na ulazu i na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila 17 sati.

Saobraćaj se preusmerava preko mesta Kuzmin, radi upućivanja TMV preko alternativnih graničnih prelaza.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading