PORODICA - POZIV NA BUDNOST

Autor:

Vesti

02.11.2017

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po produkciji dokumentarnog filma, Fondacija "Prijatelj Božiji" ovih dana završila je još jedan aktuelan dugometražni dokumentarni film pod nazivom "Porodica i svetski poredak" u kojem razotkriva glavne pokretače i projektante koji, na globalnom prostoru, vode rat protiv porodice.

Foto: youtube.com/Prijatelji Bozji

Pod parolom demokratskih prava i ljudskih sloboda iza kojih ne stoji ništa drugo do brutalni totalitarizam i pravo na izopačenost, kreatori novog svetskog poretka udarili su na brak i porodicu kao temeljnu ljudsku zajednicu i osnovni gradivni materijal ljudskog roda, srž i stožer čovekovog života. Amerika, država poznata kao rasadnik iz kojeg se širom sveta seje zlo seme svakovrsnih društvenih izopačenja zarazila je, ne samo takozvani zapadni svet, već i naše prostore.

Tako je i u Srbiji porodica postala meta na koju su se obrušile vanjske, ali i unutrašnje, domaće razarajuće sile oličene u ne malom broju organizacija koje vrše ogrman pritisak na institucije države koja, radi ostajanja na nekakvom evropskom putu, sistematski razgrađuje i ruši tradicionalni vrednosni sistem koji se u duhovnom, kulturnom i predanjskom smislu temelji na pravoslavnoj hrišćanskoj veri i porodici kao osnovnoj ljudskoj zajednici.

"Porodica i svetski poredak" je, dakle, još jedan film iz produkcije "Prijatelj Božiji", koji će uzburkati vode domaće javnosti, kako na moralnom, tako i na duhovnom planu. U filmu učestvuju poznati stručnjaci iz oblasti medicine, psihologije, politikologije, kao i duhovnici SPC, društveni radnici i porodični ljudi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading