Selfie Museum EXPOSE - mesto dobre energije i najboljih fotki u gradu!

Autor: Republika

Vesti

23.10.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak 22.10.2020. u Beogradu održano je prvo zvanično VIP otvaranje Selfie Museum EXPOSE, na koje su pozvani uticajni mediji i poznati influenseri.

RepublikaFoto: Promo foto

Selfie Museum EXPOSE je nova spektakularna, interaktivna postavka u Beogradu. Na jednom mestu nalazi se 27 jedinstvenih atrakcija u prostoru od 500 m2, gde ćete provesti nezaboravne trenutke uz dobru zabavu i smeh sa društvom, porodicom…

RepublikaFoto: Promo foto

Nalazi se u centru grada u Bezistan prolazu, ulici Terazije 27a. Mesto gde ćete moći da pokažete svoju kreativnost i ponovo budete dete uz grandiozno velike sladolede, ili da priuštite sebi kraljevski tretman u zlatnom kupatilu uz prijatne mirise.

RepublikaFoto: Promo foto

I na kraju dobre zabave svaki trenutak ostane zabeležеn fenomenalnim fotografijama. Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vreme i došli na otvaranje. U narednom periodu biće još zanimljivih dešavanja koja ćemo na vreme najaviti.

Pratite nas i…Take a selfie 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading