(VIDEO) "IMAMO SAMO JEDNU BITNU UTAKMICU": Tepavčevićeva otkrila da li će biti dozvoljen OGRANIČEN broj gledalaca na sportskim događajima!

Autor:

Vesti

23.10.2020

13:00 >> 13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa obraća se novinarima u Palati pravde.

RepublikaFoto: Tanjug/printscreen
Darija Kisić Tepavčević

Najveći broj novozaraženih se, ponovo, nalazi u Beogradu i iznosi 286, odnosno 49% ukupnog broja. Na drugom mestu se nalazi Kragujevac sa 40 novoobolelih, a prati ga Novi Sad sa 18 novih slučajeva.

- Praktično sve opštine u Srbiji su u poslednjih sedam dana zabeležile rast potvrđenih slučajeva - kaže dr Darija Kisić Tepavčević.

Ona dodaje da se trenutno hospitalizuju samo teški slučajevi pneumonije (upale pluća). Trenutno je broj ovakvih pacijenata mali.

Jedan pacijent u KBC "Bežanijska kosa" uspešno je skinut sa respiratora nakon 41 dana na njemu.

Tepavčevićeva je još jednom poručila građanima da poštuju propisane mere zaštite jer "niko nije zaštićen od virusa, a tok obolevanja je potpuno nepredvidiv".

Na pitanje da li će biti dozvoljen ograničen broj gledalaca na bitnim sportskim događajima, kao što je meč Srbije i Škotske, Tepavčevićeva kaže da se to trenutno ni ne razmatra.

- Imamo samo jednu bitnu utakmicu u narednom periodu, a to je utakmica sa koronavirusom - podvukla je ona.

Po njenim rečima, sada je potrebno strpljenje kako bi se kasnije vratili normalnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading