Leti perje na TVITERU! Sergej ismevao Ivanovića: Komično je kad se predstavljaš da si novinar

Autor:

Vesti

18.10.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi između Sergeja Trifunovića i Ivana Ivanovića su se poremetili odavno. A hronologija njihovog "dugrastva" jednako je siromašna kao i njihove karijere glumca i voditelja.

RepublikaFoto: Tanjug/printscreen
Sergej Trifunović i Ivan Ivanović

Preko gostovanja u emisijama, do zajedničke kvazi borbe protiv Aleksandra Vučića do ljutih protivnika i prepucavanja na društvenim mrežama.

Naime član predsedništva PSG-a Sergej Trifunović prozvao je Ivanovića na račun njegove profesije kojom se bavi, odnosno kojom se ne bavi a voleo bi da se bavi, te mu je u svom tvitu, što bi se žargonski reklo pošteno "zavukao" da Ivanović doslovce nije imao šta da mu odgovori kako inače ume.

- Zapravo je tragično kada se predstavljaš kao komičar i jednako komično kad se predstavljaš kao novinar. Onda bar samo furaj da se predstavljaš kao novinar, to je bar način da budeš komičan - napisao je Sergej u svom tvitu

Da bi mu potom Ivanović odgovorio:

- Eto, nisam ni komičar ni novinar, niko i ništa. Dok ovom velikom političaru ne zatreba nešto. Tada ću opet biti najbolji - napisao je Ivanović

Ovim odgovorom voditelj je verovatno aludirao na to kako se Sergej dodovrava onima kod kojih ima samo koritisti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading