ISPOD SVAKOG NIVOA! Siniša Kovačević neprimerenim rečnikom govorio o RTS-u: TAMO RADI SMEĆE, TREBA DA SE OKADE

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.10.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji se mogu osloboditi buntom i ulicom, ako ne može drugačije, i insistiranjem na podršci EU, izjavio je danas potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević i izneo niz teških i neprimerenih reči na račun javnog servisa i zaposlenih koji u njemu rade.

RepublikaFoto: youtube.com/Bez Cenzure - Zvanični kanal
Siniša Kovačević

Kovačević u intervjuu zrenjaninskoj televiziji KTV, koji je prenesen u saopštenju NS, tvrdi da bi se vlast Aleksandra Vučića srušila kada bi, kaže, bila uspostavljena sloboda medija, a na pitanje da li bi gostovao na RTS-u odgovorio je:

- Da bi RTS postao javni servis, potrebno je da se prvo okadi i očisti od nagomilanog smeća i ljudi koji su izgazili svoje profesionalno dostojanstvo, principe novinarstva i odustali od istine i pravde.


Kovačević je pri tom apostrofirao Oliveru Kovačević i Dragana Bujoševića uz konstataciju da bi gostovao na RTS-u sa nekim iz SNS-a, ali pod uslovom da njih dvoje nema na toj televiziji.
 


On takođe navodi da na TV sa nacionalnim frekvencijama truju i zaglupljuju građane "idiotskim sadržajima" i da se preko njih po opoziciji mogu prosipati samo "psovke i izmet", a da predsednik države, kaže Kovačević, gostuje kad god poželi i opoziciju naziva „lažovima i bitangama".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading