Dušan Milenković ŠOKIRAO Olju u UTISKU NEDELJE: Vučić je u konstantnom plusu, evidentno je da građani žive bolje

Autor:

Vesti

12.10.2020

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politikolog Dušan Milenković gostujući u emisiji "Utisak nedelje" kod Olje Bećković izjavio je da srbije živi drastično bolje sa vreme Aleksandra Vučića nego što je taj slučaj bio ranije.

RepublikaFoto: youtube.com/licnistav
Dušan Milenković

On je naglasio da je Srbija devedesetih godina  bila potpuno u ratovima, da je uništena ekonomski te da su plate bile oko 10 maraka za razliku od danas gde je Srbija otvorena ka celom svetu a pogotovu prema Americi gde su se odnosi značajno bolji nego ikad pre.

- Živi se dosta bolje ekonomski, plate su jako dobre. Vučić je imao dosta sreće jer ekosmaka situacija do pandemije značajno napredovala od 2012 pa do danas, ti konteksti su neuporedivi - rekao je Milenković

Milenković se osvrnuo i na to da je puno radio te da je mnogo obilazio Srbiju i primetio da građani žive značajno bolje.

Na pitanje novinarke gde je on video da građani žive bolje, Milenković je odogovorio:

- Neugodno mi je da branim Vučića, zato ću vrlo brzo da kažem da sam naravno išao po Srbiji i da idem po Srbiji, naravno da je ovo iz mnogih razgovora ne samo sa civilima, nego i sa ekonomistima koji nisu Vučićevi ekonomisti ako je to važno, i naravno da sam radio i gledao mnoga istraživanja koja imaju Veoma jasna pitanja kada se radi sa građanima, znali veoma dva jasna pitanja a to su: Dali živite bolje sada nego pre četiri ili više godina? I drugo pitanje: U kom pravcu ide Srbija? u oba pitanja, Vučić je konstantno u plusu - rekao je Milenković 

Potom ga je novinarka upitala gde ste vi to videli da građani  žive bolje , videli se u istraživanjima, a jel ste videli u realnosti?

Milenković je odogovorio: - Išao sam po Srbiji i video - rekao je on

Zatim ga je ona ponovo upitala: - Znači građani žive bolje? -

Milenkoviće je odgovorio kratko i time završio polemiku:

- Da, žive bolje - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (61)

Loading
BozaB

12.10.2020 07:30

Evidentno je da se bolje zivi, to niko ne moze da porekne hteo on to ili ne.

Lamela

12.10.2020 07:40

Aman ljudi pa ne moze se porediti zivot od pre deset godina i danas. Danas je zivotni standard u Srbiji daleko visi, ekonomski drzava stabilna, priznata.. Setite se samo Tadica i Srbije za vreme njega, ne ponovilo se.

Sveta

12.10.2020 07:41

Pa i jeste evidentno. Može da priča ko sta hoće. Ko neće da radi, on neće I to je to. Svaka čast Vucicu, sve manje nezaposlenih.

Ivana

12.10.2020 07:42

Zahvaljujuci teskim reformama u Srbiji se zivi bolje i vece su plate ali imamo i sve vece investicije i otvaraju se nova radna mesta.