(VIDEO, FOTO) REPUBLIKA NA LICU MESTA: U Skadarliji fajront u 23 časa

Autor:

Vesti

09.10.2020

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši reporteri obišli su oko 23 časa Skadarliju, ulicu u kojoj se nalaze brojne kafane kako bi proverili da li ugostitelji poštuju nove mere u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Nekoliko minuta pre 23 časa muzičari su spakovali svoje instrumente i počeli polako da napuštaju kafane duž cele Skadarlije, goste je bilo malo teže nagovoriti da završe svoje piće.

Ali nekoliko minuta nakon što je isteklo vreme predviđeno za rad ugostiteljskih objekata i oni su polako počeli da napuštaju bašte kafana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Prema svemu što smo videli, budući da smo se u ovoj kratkoj noćnoj "patroli" našli oko 22:30,unutar kafana nije bilo ljudi, ali su zato bašte bile pune gostiju.

 

Ulični svirači su duž Skadarske ulice zabavljali prolaznike, a već 15 minuta nakon vremena koje je Krizni štab odredio kao vreme za zatvaranje kafića i bašta, većina lokala u popularnoj Skadarliji je bila ispražnjena i zatvorena.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Prema svemu što smo zapazili, ugostitelji iz boemske četvrti ponašaju se vrlo odgovorno i poštuju mere koje je propisao Krizni štab za borbu protiv koronavirusa.

Kako je proteklo veče u najveselijoj beogradskoj ulici pogledajte u fotogaleriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading