"Ponosan sam, držite se uvek zajedno": Nebojša Stefanović na fejsbuku objavio slike sa promocije novih policajaca

Autor:

Vesti

24.09.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Strefanović obratio se polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku na svom Fejsbuk nalogu nakon svečanosti u Makišu, podelivši najemotivnije trenutke s današnje promocije

RepublikaFoto: facebook.com/NebojšaStefanović
Zajednička fotografija polaznika

- Srce mi je puno danas jer vas vidim nasmejane. Ponosan sam na to što vas je ovih meseci povezalo, pre svega, drugarstvo. Budite dobri policajci, ali i dobri drugari i kolege. Držite se uvek zajedno i čuvajte jedni druge. Ova su prijateljstva za ceo život - napisao je ministar

Срце ми је пуно данас јер вас видим насмејане. Поносан сам на то што вас је ових месеци повезало, пре свега,...

Posted by Небојша Стефановић on Thursday, September 24, 2020

Nakon završene devetomesečne obuke polaznici su stupili u redove Ministarstva unutrašnjih poslova.

Svečanoj promociji novih policajaca i policajki u Nastavnom centru "Makiš" prisustvovali su predsednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktor policije Vladimir Rebić, kao i ministri Mladen Šarčević, Aleksandar Antić, Branko Ružić.

Promociju budućih policajaca uveličale su i njihove starije kolege iz posebnih jedinica policije Policijske brigade, Žandarmerije, Interventne jedinice 92 i Helikopterske jedinice MUP-a, koji će izvesti više pokaznih vežbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading