(FOTO) Ministar Stefanović brine o porodicama pripadnika policije: Uoči početka školske godine, posetio oca petoro dece!

Autor:

Vesti

31.08.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas, uoči početka školske godine, porodicu pripadnika MUP-a Miroslava Drmanića, koji je otac petoro dece.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

- Policijski poziv je izuzetno težak. Policajci, štiteći bezbednost građana Srbije i služeći svojoj zemlji, često ne znaju ni za slobodan dan, vikende, praznike. Zato sam uvek ponosan na njih što uspevaju da održe balans između ovog posla, koji zahteva puno odricanja, i privatnog života. Miroslav je jedan od primera dobrog policajca i oca čak petoro sjajne dece - rekao je Stefanović.

Miroslav Drmanić inače je pripadnik Jedinice za obezbeđenje i u Ministarstvu radi već 18 godina. On i supruga Maja roditelji su Strahinje (18), Jovane (16), Sare (13), Velibora (9) i jednogodišnje Milice, kojima je ministar ovom prilikom uručio prigodne poklone.

- Često kažem da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova funkcionišu kao jedna velika porodica i baš zato je važno da vodimo računa, pored ulaganja u bolje uslove njihovog rada i bolji materijalni položaj, i o njihovim porodicama - rekao je Stefanović u razgovoru sa Drmanićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading