(VIDEO) Saša Milovanović za Pink: Oni koji napadaju Vučića i Srbiju rade vrlo perfidno!

Autor:

Vesti

31.08.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić gostovali su u jutarnjem programu na TV Pink.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

Direktor "Srpskog telegrafa" ocenjuje da je činjenica da oni koji napadaju Vučića i Srbiju rade vrlo perfidno.

-Kampanja protiv Vučića o tome kako će izdati Kosovo se pojavila u medijima "Junajted grupe" - rekao je Milovanović i podsetio da je bivši predsednik Srbije pobegao u Rumuniju kada su Albanci jednostrano proglašavali nezavisnost.

- A Jeremić je onaj čovek koji je prebacio pitanje Kosova iz Ujedinjenih nacija u EU - podsetio je Jeremić rekavši da je on dobio naslovne strane na Kosovu sa zahvalnošću.

Kako kaže, ni jedan srpski političar nije dobio toliko zahvalnosti i pohvala za nezavisnost Kosova i da sada taj čovek, napominje, kaže "Vučić će izdati Kosovo" .

-To je jako pokvareno - smatra Milovanović.

Foto: printscreen/TVPink
Nebojša Krstić

Nebojša Krstić ocenio je da pitanje Kosova nije privatni problem predsednika Aleksandra Vučića već je to, kako naglašava, problem svih građana Srbije.

- Problem Kosova se reflektuje na sve druge probleme i rešenje tog problema bi olakšalo rešenje svih drugih problema u Srbiji - smatra Krstić.

Što se opozicije ili nekog opozicionog medija tiče, Krstić kaže da se čini, da oni kao da priželjkuju da bude lošije da bi njima bilo bolje, nerazumevajući da nikome neće biti bolje, ako Srbiji bude lošije.

- Njihova neprekidna agonalna aktivnost ka izazivanju haosa i destabilizacije govori da oni nisu svesni posledica koje bi donela neka anarhija - rekao je Krstić za Pink.

Kako kaže, oni nemaju političku aktivnost koja vodi ka osvajanju vlasti i dodaje da nigde u okruženju nema te opozicije koja destruira svoju zemlju na najbolnijem pitanju koje ta zemlja ima, a kod nas je to Kosovo.

- Postoji deo opozicije koji je u ovih nekoliko godina stvorio taj lažljivi narativ o tome da je Vučić već dogovorio tu predaju - rekao je Krstić, ocenivši da oni koji su napravili najveće greške su sada "žiri koji ocenjuje valjanost Vučićevih poteza".

- Oni su problem Kosova doveli do svog finala, u smislu da se ta nezavisnot razvija u sadašnjim granicama - rekao je Krstić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading