Srpska liga: Stefanović zaslužan za saradnju sa Azerbejdžanom i Kinom u oblasti bezbednosti

Autor:

Vesti

05.08.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da postoji uspešna saradnja u oblasti bezbednosti između Srbije i zemalja poput Azerbejdžana i Kine, potvrđuje i sastanak ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i ambasadora Republike Azerbejdžana u Beogradu Eldarom Hasanovim, kao i nedavni susret sa kineskom ambasadorkom Kine Čen Bo, čime je još jednom potvrđena namera naše zemlje da razvija dobre odnose i pospešuje zajedničku borbu protiv organizovanog kriminala - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik (SL).

RepublikaFoto: Srpska liga
Aleksandar Đurđev

Osim što se unapređuje međunarodna saradnja i jača borba protiv organizovanog kriminala i potencijalnog terorizma, važno je i da se razmenjuju zajednička iskustava i znanja policijskih snaga u Srbiji, Azerbejdžanu i Kinu, za šta velike zasluge pripadaju ministru Stefanoviću koji na ovaj način produbljuje i tradicionalno partnerstvo i prijateljstvo sa ovim zemljama – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading