Srpska liga: Zahvaljujući Stefanoviću, SNS ostvario odličan izborni rezultat u Beogradu

Autor:

Vesti

29.07.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odlični izborni rezultati Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, i apsolutna pobeda u 15 od ukupno 17 gradskih opština, dokaz je da je gradski odbor SNS, na čelu sa njenim predsednikom Nebojšom Stefanovićem, najorganizovaniji upravo u prestonici, jer je zahvaljujući dobrom pristupu i strategiji Stefanović uspeo da porazi opoziciju tamo gde SNS nije do sada pobeđivao, kao što se desilo ovaj put u opštinama Stari grad i Vračar", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev

- Poznato je koliko je Beograd bio dugo uporište opoziocionih stranaka i da je u pojedinim opštinama bilo najteže pobediti jer je decenijama unazad opozicija uglavnom imala većinu svojih glasača u glavnom gradu, čime su ovakvi rezultati još više za pohvalu i poštovanje, za šta velike zasluge pripadaju svakako predsedniku GO SNS Nebojši Stefanoviću – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Prvoborac

29.07.2020 09:38

Dobra organizacija je uvek 90 posto obavljenog posla.Ostalo je samo realizacija.

Kole

29.07.2020 09:40

Ogroman rad trud i zalaganje su doneli ogromne rezultate.

Petar

29.07.2020 09:41

Narod veruje u budućnost a ne u prošlost.

Uroš

29.07.2020 09:47

Bravo! Svaka čast!