Zoran Marjanović žestoko povodom snimanja serije: Koriste pokojnu Jelenu za neumesni senzacionalizam!

Autor:

Vesti

04.08.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Pevačica", za koju je u najavi rečeno da je inspirisana ubistvom Jelene Marjanović, konačno počinje da se snima 12. avgusta, na šta pevačicin suprug Zoran Marjanović imao burne reakcije, da bi potom kreatorka ovog dela Nataša Drakulić sada rekla da priča nema veze s porodicom Marjanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Suprug pevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, a kojem se još sudi za ovaj zločin, kaže da ne može da spreči snimanje serije i da je, nakon prvih burnih reakcija, sada digao ruke.

- U suštini, niti imam pravo niti bih želeo da utičem na snimanje te serije, filma, čega god o mojoj pokojnoj supruzi. Jednostavno, nije u mom domenu, nadam se da tvorac te serije zna šta radi. Za seriju o magijama, vradžbinama i to džigi bau niko me nije pitao za mišljenje niti me te stvari zanimaju. Snimanje serije o mojoj supruzi je samo neumesni senzacionalizam i eksploatacija jedne tragedije, a visokoumna kreatorka neka se drži svojih kreacija, nema potrebe da se bavi sudskim predmetima i da priželjkuje da sud osudi nekoga ko veze nema sa zločinom. Koristi suviše teške reči ničim izazvana. Očigledno joj sinapse gube konekciju sa jezikom, pa tandrče gluposti - rekao je Zoran Marjanović za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading