SAŠA MILOVANOVIĆ ZA TV PINK: Slavljenje zločinačke akcije protiv Srba je velika sramota za Hrvatsku i Evropu!

Autor:

Vesti

04.08.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović za Novo jutro na TV Pink podseća koliku težinu akcija "Oluje" i nakon 25 godina ima za sve Srbe, ne samo za Borisa Miloševića koji je najavio da će prisustovati obeležavanju tog zločina.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

- Ovo je zločinačka akcija u kojoj je proterano 250.000 Srba i koja je najveće etničko čišćenje. Tužno je to što je Evropa dozvolila da neko ko je deo nje slavi etničko čišćenje, umesto da budu za primer. Tu je oko 60.000 porodica koje su ostale bez imanja i kuća koje su morali da napuste. Hrvatska je sve to ukrala građanima kada ih je proterala. Imali ste otimanje imovine u vrednosti od više milijardi evra – smatra Milovanović, ističući da pirče o evropskim vrednostima gube smisao.

- Što je najgore, niko nije odgovarao za ovo - zaključuje on.

Milovanović odlazak Miloševića u Knin nje ocenio kao žrtvovanje.

- Odlazak Miloševića kome su inače Hrvati ubili babu... Sada on ide na obeležavanje godišnjice "Oluje". Život srpske starice vredi oko tri godine, jer je njen ubica pomilovan. Milošević sada, nakon svega, treba da nam pokaže da mi treba da to da zaboravimo – smatra Milovanović.

Kako kaže, Srbi neće moći nikada da slave to što su proterani sa svojih vekovnih ognjišta i ocenjuje da je akcija "Oluja" velika nesreća za srpski narod.

Milovanović govoreći o odnosima dve zemlje kaže da odnosi nikada neće moći da budu bolji ukoliko se sve posmatra jednostrano, odnosno ukoliko se od Srbije očekuje da se stalno sklanja i da podvije rep, a druga strana će da slavi.

 

 

 

- Oni ne samo da nisu priznali šta su uradili ljudima, a kamoli vratili imovinu, dedovinu koja je sticana vekovima - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading