(FOTO) Sestra pokojne pevačice Jelena Marjanović, besna na Milicu Pavlović: "Kako možeš da komercijalizuješ ubistvo, imaš li griže savesti?"

Autor:

Zabava

03.08.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni posle četiri godine nema naznaka da će slučaj ubistva u kome je nastradala popularna pevačica Jelena Marjanović biti priveden kraju, a producenti jedne poznate produkcijske kuće došli su na ideju da takav slučaj stave i na platno.

RepublikaFoto: promo/Instagram/printscreen
Jelena Marjanović i Milica Pavlović

Redom su se vodile polemike o tome, ko će od glumaca tumačiti glavne uloge. Ali ono što je svima posebni privuklo pažnju jeste da će upravo Jelenin lik tumačiti njena koleginica Milica Pavlović.

 

To je mnogima zasmetali, pa i samoj sestri pokojne pevačice koja se tim povodom oglasila na svom instagram nalogu, gde je izjavila kako neko uopšte može da komercijalizuje ubistvo te da li uopšte takvi ljudi imaju griže savesti osećanja o tome kako se porodica ubijene oseća.

Foto: Instagram/printscreen
Objava na instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rvi

04.08.2020 06:38

Dokle više mislite da nas smarate o Jeleni i njenom ubistvu. Što ne pišete o našim SRBSKIM VITEZOVIMA i HEROJIMA,koji su dali svoje živote i svoje delove tela na KOSOVU za SRBIJU,pišite o HEROJIMA koji su dali svoje živote u ratu 90/99 god a tela im ni dan danas nisu pronadjena,dali ste nekad o tome pisali,pa niste nikad,jer o tome ne smete da pišete a pišete svaki drugi dan o nekoj Jeleni,Staniji,Soraji,Luni,Miljani,Marku,Darku,pa dokle bre više SRBIJO