MORBIDNIJE NE MOŽE: Turisti iz pakla obilaze štale u Srbiji i plaćaju za seks sa životinjama

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

17.10.2017

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turisti zoofili organizovano dolaze u Srbiju, većinom iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, tražeći sreću u "životinjskim bordelima", gde plaćaju za seks sa životinjama!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Osim imanja na selu, koji turistma zoofilima nude konje, krave, koze i magarce za seks, i pojedini vlasnici pasa putem interneta prodaju svoje ljubimce za "posebne usluge", a kako tvrde članovi Udruženja za borbu za prava životinja "Levijatan", nekoliko bordela s psima nalazi se u Beogradu.

- Životinjski bordeli su zapravo specijalizovana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa. Najveći broj turista zoofila dolazi iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organizovanim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kada stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gde turisti mogu da izaberu s kojom životinjom će imati seks, a za to su obavezni da vlasniku imanja plate između 70 i 150 evra - tvrdi izvor "Alo!"  i dodaju:

- Za uslugu snimanja kamerom, s obzirom na to da ima i onih koji žele da im „intimni momenti s kravom" ostanu trajno zabeleženi, mora se izdvojiti još 50 evra - navodi on i pojašnjava da većina farmera u tome ne pronalazi ništa loše, već da "prodaju" svojih životinja vide kao način da zarade novac.

Činjenice: 
- najveći broj seksualnih odnosa sa životinjama zabeležen je na farmama
- ljudi najčešće imaju seks sa kozama, ovcama, magarcima, psima, mačkama, guskama i kravama

- najveća zoofilska zajednica na internetu ima nekoliko desetina hiljada članova
- zoofilija je legalna u Brazilu, Meksiku, Tajlandu, Finskoj, Mađarskoj i Rumuniji
- u većini država zoofilija je krivično delo
- u Srbiji je sve više bordela i farmi koje putem interneta nude seks s životinjama i za seks sa životinjama plaća se između 70 i 150 evra

Da su nesretne životinje svedoci i žrtve brutalnosti ljudskog roda u 21. veku, motivisanog isključivo zaradom, potvrđuje i Pavle Bihal, presednik Udruženja za zaštitu životinja "Levijatan", koji je nedavno otkrio da se na tajnoj lokaciji u Beogradu nalazi bordel u kojem pse omamljuju, muče i seksualno zlostavljaju.

To udruženje na svom Fejsbuk profilu postavilo je fotografiju od koje se ledi krv u žilama. Na fotografiji se vidi omamljen pas, kojem su navučene crne mrežaste najlon čarape.
 
- Imamo informacije s nekoliko strana da postoji jedan klub, to jest stan u kojem se sve to dešava. Čekamo da nam jave lokaciju, a nakon toga planiramo da slučaj prijavimo nadležnim institucijama. Pedofilija, silovanje i ovo su tri najodvratnije stvari koje mogu da se zamisle. To su bolesnici koje je vrlo teško uhvatiti, a kazne za takva dela su male - priča Bihali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading