Nestorović potpuno siguran: Koronavirus je veštački napravljen

Autor:

Vesti

25.05.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Nestorović kaže da je sada uveren da je KOVID-19 veštački stvoren virus.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Branimir Nestorović

Kako ističe, nakon mnogobrojnih ranijih radova i tvrdnji uglednih i svetski priznatih naučnika koji zastupaju taj stav prošle nedelje pojavio se australijski rad koji je konačno razrešio dilemu.

- Oni su izlagali razne ćelije tom virusu, koroni, i pokazalo se da se on najbolje vezuje za ljudske ćelije. Da je originalni domaćin šišmiš, a da smo mi prelazni, pa će preći na mačke recimo, onda bi on trebalo da se vezuje najbolje za ćelije šišmiša, pa tek onda mnogo slabije za naše ćelije. Tako da je ta priča oko porekla virusa dosta jasna, ostaje to pitanje: "Zašto, kako, ko". Ja ne verujem da ćemo mi to ikada saznati jer, ukoliko je to biološko oružje, biološko oružje je ipak zabranjeno svim konvencijama - rekao je Nestorović za televiziju Prva.

Američka vojska otimala respiratore

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Bitka za respiratore je bila jeziva. Američka vojska je upadala u skladišta medicinske opreme u Evropi i odnosila respiratore za SAD, to niko ne sme da kaže javno. To je bila bitka na život i smrt. Tajni agenti i naša služba su nama nabavili dosta respiratora i pohvaljujem ih zbog toga - rekao je dr Nestorović.

Izneo je i informaciju da je postojala ponuda da se respiratori isporuče za 13 sedmica, kao i da bi tada već bilo kasno, zbog čega je ovaj vid snalaženja bio neophodan.

Gejtsovu vakcinu nikad ne bih primio

Profesor Nestorović vakcinu protiv koronavirusa opisuje kao "kilavu", ističući da nikada ne bi primio vakcinu koju pravi firma Bila Gejtsa, budući da je reč o eksperimentalnoj vakcini za koju se u praksi pokazalo da ima razočaravajuće razultate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Gejts sa vakcinom

- Od 15 onih koji su je primili, troje je imalo neželjena dejstva, a tek osam dobrovoljaca je razvilo antitela - iznosi profesor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading