Otkriveni nepoznati detalji sa svadbe veka: Ceca bila veoma napeta pred venčanje sa Arkanom

Autor:

Vesti

29.04.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dafina je u izjavi sa Srpski telegraf otkrio i dosad nepoznate detalje uoči svadbe Arkana i Cece i tokom nje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ceca i Arkan

- Ja sam bio zadužen da budem obezbeđenje na ulazu u crkvu. Svi su normalno ušli, osim Minimaksa, koji nije imao propusnicu, a uz to je i zakasnio. Malo sam ga zezao, ali sam ga na kraju, naravno, pustio jer svi su znali ko je Minimaks. Takođe, video sam i telegram koji je poslala Dragana Mirković, u kom kaže da ne može da dođe na svadbu - seća se Petković.

Pripreme oko svadbe su bile izuzetno napete. Ceci se šila haljina u Italiji, pa je bio problem što su morali da se nađu ljudi koji nisu osuđivani kako bi mogli s njom da odu u Italiju.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Miloš Petković Dafina

- Tokom svadbe desio se i incident. Arkan je primetio jednog fotografa koji nije bio pozvan, uzeo motorolu i počeo da se dere. Tom fotografu je prišlo obezbeđenje i oduzelo mu foto-aparat. Međutim, postavilo se pitanje kako je foto-reporter mogao da uđe nepozvan, pa sam sišao do ulaza i pitao obezbeđenje kako se to desilo. Nije znao da mi odgovori, rekao je da nema pojma. Ma mora da mu je taj fotograf dao deset maraka da bi ušao - kaže Petković.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Dafina se seća i Kristijana Golubovića iz tog vremena. Kristijan je poslednjih dana ponovo dospeo u žižu javnosti jer je odmah po puštanju sa izdržavanja zatvorske kazne ponovo zaglavio iza rešetaka zbog kršenja policijskog časa. U to vreme, svedoči Petković, nije glumio žestokog momka kao danas.

- On i ja nikad nismo nešto pili kafu ili tome slično. Nikad se nije iživljavao. Kristijan je u principu dobar momak. Ja zaista ne znam da je on ikad pravio probleme u kampu - otkriva Dafina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading