Nadležni organi tvrde da je "Čumetov zamak" podignut još 2005. godine!

Autor:

Vesti

24.04.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretarijat za inspekcijske poslove oglasio se povodom tvrdnji medija da Ljubiša Buha Čume "gradi zamak na Savi".

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Ljubiša Buha Čume

Saopštenje sekretarijata prenosimo u celosti:

"Povodom pisanja medija o bahatom postupanju u toku vanrednog stanja i nelegalnoj izgradnji objekta na Savskom nasipu, za koji se navodi da je u vlasništvu Ljubiše Buhe Čumeta, građevinski inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove sproveli su postupak vanrednog inspekcijskog nadzora. Tom prilikom je konstatovano da je navedeni bespravni objekat useljen i da je njegova izgradnja dovršena još 2005. godine. 

Međutim, u neposrednoj blizini predmetne lokacije uočena su još tri objekta na kojima se vršila izgradnja. Sva tri navedena gradilišta su zatvorena u skladu sa zakonom propisanom procedurom - adekvatnom trakom i znakom "zatvoreno gradilište", a pored toga su ostavljeni pozivi za investitore kako bi se izjasnili o izvođenju navedenih radova.

U daljem toku postupka sledi obraćanje nadležnom Tužilaštvu, jer kako smo više puta naglašavali ranijim saopštenjima, bespravna gradnja predstavlja krivično delo, definisano Krivičnim zakonikom Republike Srbije."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading