U Zlatiborskom okrugu, najviše obolelih od Kovida-19 u Užicu i Bajinoj Bašti

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

24.04.2020

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je još 58 osoba, od kojih su dve pozitivne na virus korona, pa tako taj okrug beleži 87 slučaja infekcije.

RepublikaFoto: youtube.com/Grad Užice
Foto: Ilustracija

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da su dva nova pozitivna slučaja na Kovid-19 zabeležena u Bajinoj Bašti i Užicu.

Od početka epidemije do danas testirano je 788 osoba i najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu i dalje beleži Užice -26 zaraženih i pet oporavljenih.

Sledi Bajina Bašta sa 15 pozitivnih na virus korona i sa petoro izlečenih, zatim Prijepolje i Nova Varoš sa po devet potvrđenih slučajeva i po jednim oporavljenim pacijentom.

Arilje ima osam potvrđenih, Priboj beleži sedam pozitivnih i dva oporavljena, a Požega šest slučajeva i dva izlečena.

Sjenica beleži pet pozitivnih i jednog oporavljenog, dok Čajetina ima dva potvrđena slučaja infekcije i ti pacijenti su se i oporavili.

Do sada je oporavljeno ukupno 19 pacijenata.

Broj preminulih od virusa korona sa područja Zlatiborskog okruga iznosi sedam, po dva pacijenta iz Prijepolja i Arilja i još troje njih iz Bajine Bašte, Nove Varoši i Priboja.

Kosjerić je jedina opština u tom okrugu koja ne beleži nijedan slučaj infekcije Kovidom-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading