Tragedija u Irigu! Posle ćerke preminula i majka, treća žrtva koronavirusa u ovoj opštini

Autor: Blic

Vesti

19.04.2020

13:06

U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, od posledice Covid-19 preminula je žena S. Đ ( 60) iz Iriga, koja je druga žrtva koronavirusa u ovom malom sremskom mestu i treća u iriškoj opštini, a ovu informaciju potvrdio je Branislav Nedimović član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja koronavirusa.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prvi oboleli od Covid-19 na području ove opštine bio je 65-godišnji muškarac iz Šatrinaca koji je i prva preminula osoba sa područja Sremskog okruga, a samo pre osam dana od ovog virusa preminula je i M. A (50) iz Iriga. Preminula žena S.Đ. radila je zajedno sa pokojnom M. A. u administraciji jedne privatne firme, gde se i inficirala.

- Kada je kod M. A. potvrđen kovid, svi ostali radnici koji su bili sa njom u kancelariji odmah su stavljeni u karantin. Nekoliko dana posle virus je potvrđen i kod S. Đ, koja je prvo bila prebačena u sremskomitrovačku bolnicu a zatim u KCV. – kaže jedan od roditelja čije dete je takođe bilo u karantinu i radilo sa inficiranim osobama.

- Velika tuga i tragedija zadesila je ovo naše malo mesto. Posle nedelju dana od smrti M. A. preminula je njena majka, srce joj nije izdržalo – kaže jedan od Irižana.

Inače na području Sremskog okruga broj novoobolelih ne beleži rast. Trenutno je registrovano 65 lica.

 

Komentari (0)

Loading