Uhapsiti Brkića zbog pretnje ubistvom Vučića i predsednikove porodice

Autor: Republika

Vesti

06.04.2020

09:48

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost podneo je krivičnu prijavu protiv Milovana Brkića, koji je u gostovanju u jednoj emisiji direktno pozvao na ubistvo predsednika Republike Aleksandra Vučića, predsednikove dece i supruge.

Promo foto
Mario Spasić

- Potpuno je neprihvatljivo da bilo ko javno i nedvosmisleno poziva na ubistvo izabranog predsednika  Republike Aleksandra Vučića, predsednikove dece i supruge, kao što to u produženom dejstvu radi Milovan Brkić, samoproklamovani novinar čiji porivi nikad do kraja nisu istraženi.

O kome god da se radi, a posebno kada je reč o predsedniku jedne države, ne sme tuzilaštvo tolerisati pretnje koje mu se upućuju jer to jeste direktan udar na nacionalnu bezbednost i poziv za samoorganizaciju različitih pripadnika mafijaške klike da udare na najvišeg nosioca državnog suvereniteta Srbije.

Očekujemo od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da naloži Brkićevo privođenje i određivanje pritvora, kako bi se napokon otkrilo kakve sve umobolne ciljeve ovaj čovek ima i tako zaštiti i predsednikovu decu i predsednikovu suprugu i samog predsednika - izjavio je u saopštenju Mario Spasić, generalni sekretar

Komentari (16)

Loading
Natasa

06.04.2020 10:51

Niko nema pravo da preti drugome a pogotovo ne predsedniku i njegovoj porodici i to za vreme vanrednog stanja!

Vlaki

06.04.2020 10:56

Treba reagovati i uhapsiti Brkica zbog pretnji ubistvom predsednika Vucica i njegove porodice !

Boško

06.04.2020 10:58

Taj čovek je običan monstum, takvim ljudima mesto je u ludnici!

Biljana

06.04.2020 20:17

@Boško - Ljudi koji prete necijoj porodici i deci treba pod hitno da budu u zatvoru.