LOTO MILIONER IZ KUČEVA: Penzionerke locirale srećnog dobitnika

Autor:

Vesti

28.02.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kučevo, opštinu sa svega 4.000 duša, trese loto groznica. Celo mesto u istočnoj Srbiji priča o sedmici koju je pogodio neko od žitelja Kučeva, a taj srećnik, ko god bio, podići će 2,35 miliona evra.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Penzionerke, koje su najbolje upućene u palanačka dešavanja, tvrde da loto srećnik živi u romskom naselju, gde su se u utorak uveče posle izvlačenja čuli muzika, pesma i prangijanje.

ZLATNI BROJEVI

Dobitna kombinacija (1, 8, 14, 21, 27, 32, 37) uplaćena je u utorak na uplatnom mestu Burgos, jednom od tri na kojima se u Kučevu može uplatiti loto. Srećni dobitnik je odigrao sedam kombinacija za 560 dinara.

- Drago nam je da je kod nas uplaćen dobitni listić. Svi nas pitaju ko je srećnik, ali, nažalost, ne znamo niti možemo pretpostaviti ko bi to mogao da bude. Ovde uplaćuje veliki broj ljudi, čak i oni koji su u prolazu, pa je moguće da loto milioner uopšte nije iz Kučeva - kažu radnice zaposlene na ovom uplatnom mestu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radnice misle da milioner možda nije iz Kučeva

Nedaleko odatle, u obližnjem kafiću, budno prate ko im dolazi. Prema njihovoj teoriji, ako izostane neko ko je redovan gost, sigurno je dobitnik i želi da tu informaciju sakrije od ostalih. Zanimljivo je da bi novi loto milioner novcem koji je osvojio mogao pola godine da izdržava celu opštinu s obzirom na to da je dobitak pola godišnjeg budžeta Kučeva.

NIJE SE JAVIO

Srećni dobitnik sedmice još se nije javio "Državnoj lutriji Srbije".

- Ali to nije neobično jer ljudi najčešće sačekaju nekoliko dana da se stiša euforija. Što se tiče identiteta, dobitnici po pravilu insistiraju na anonimnosti, a mi smo u obavezi da štitimo njihovu privatnost - kažu u "Lutriji Srbije".

Dodeljeni ključevi i vaučeri

"Državna lutrija Srbije" (DLS) svečano je juče uručila nagrade srećnim dobitnicima Lutrijske euforije, jedne od najvećih nagradnih igara organizovanih na našim prostorima. Generalna direktorka DLS Simonida Kažić uručila je Živku Todoroviću ključeve luksuznog stana u Beogradu od 50 metara kvadratnih. Dodeljeni su i vaučeri za egzotična putovanja za dvoje na Kubu, Bali i Maldive, koje su osvojile Ruža Ristić, Natalija Bešić i Sandra Martinović. Događaj je otvorila voditeljka Suzana Mančić, koja se ovog puta našla u ulozi domaćina.

Kučevo inače spada u jednu od najsiromašnjih opština u Srbiji. Nekada su ovaj grad opsedali tragači za zlatom koji su ispirali reku Pek i nalazili zlato koje se zajedno sa vodom i muljem slivalo sa vrha majdanpečke visoravni. Ovaj grad najpoznatiji je kao rodno mesto legendarnog pevača Đorđa Marjanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VIDEX

28.02.2020 23:26

Ko god da je nek mu je sa srecom , moja preporuka je da nikom ne govori za dobitak osim ukucanima ( ako hoce ) pare da raspodeli na tri devizna racuna, ako se nekome pohvali ....nece valjati,svi ce mu rad biti prijatelji i traziti novac koji nikad nece vratiti...srecno