LAŽOVI! Evo dokaza da su SBB, Šolak i Đilas zabranili da se N1 emituje na Supernovoj!

Autor: Republika

Vesti

24.01.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Junajted grupa", čiji je deo Đilasov i Šolakov kablovski operater SBB, glavni je krivac što su pojedini korisnici Telekoma i sa njim povezanih brendova u Srbiji ostali bez kanala iz SBB ponude - poput televizije N1, sportskih kanala i televizije Nova S, saznaje Republika. Time su u vodu pali svi pokušaji "Junajted grupe" da predstavi sebe kao žrtvu i optuži državnu kompaniju Telekom, ali i vlast u Srbiji, da stoji iza, kako oni, navode, pokušaja da se ugasi kritička misao i drugačiji stav.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Đilas i Šolak

Naime, iz dokumenata koje Republika objavljuje, nedvosmisleno se vidi da je "Junajted grupa" pretila tužbom Kopernikusu i Radijus vektoru, operaterima koji su objedinjeni pod imenonom "Supernova".

- Pod pretnjom materijalne i krivične odgovornosti, ugasite kanale SK1, SK2, SK3, SK4, SK5, SK6, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK Gold Klub, SK Gold Klub HD, F$H, N1, N1 HD, Baloom, Picaboo, Cinemania, Grand 1 i Grand 2 - stoji u dopisu koji objavljujemo.

Ovo je na televiziji Pink potvrdio i Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe“.

Foto: printscreen
Pretnja Radijus vektoru

- Naša ideja je bila da produžimo postojeću pokrivenost i kanale, za druge kablovske operatere koji smo akvizirali. Nažalost, došlo je do isključenja kanala Sport Kluba i N1, iako smo sve kanale tražili. Kablovski operater iz Luksemburga, koji je zastupnik ovih kanala, čak je pretio krivičnom prijavom ako ih budemo emitovali - navodi Lučić, koji dodaje da će se Telekom obratiti Komisiji za zaštitu konkurencije, ali i Evropskom komisiji i da će zaštititi korisnike.

Foto: printscreen
Pretnja Kopernikusu

- Očekujemo od strane nadležnih privremenu meru zaštite kanala, jer smo prihvatili komercijalnu ponudu, a nama se isključuju kanali - objašnjava Lučić i dodaje da je Telekom dobio ponudu, odnosno ugovor koju zakonski nije moguće prihvatiti, jer su naveli da na nekim područjima mogu da se koriste kanali, a negde ne.

Dodao je da Telekom sigurno neće odustati od pomenutih kanala i da će zaštititi svoje korisnike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mrmot

24.01.2020 21:32

Ratel bi morao da reaguje i reši sav ovaj cirkus.

M Novosel

25.01.2020 06:07

@Mrmot - Mrmot:Sada će opozicija da kuka kako je zabranjeno da se glada TV N1, a oni naredili da se taj kanal povuče se "Supernova", pod pretnjom tužbve.

Jasmina

24.01.2020 21:57

Ova opozicija je u fazi totalnog raspada.

Dina

24.01.2020 22:19

Djilas i Solak - banda koja zeli da svoju prljavu kampanju vodi preko medija od kojih istovremeno i dobro zaradjuje.