DOBRO SE PAZITE KRAJEM SLEDEĆE NEDELJE: Stižu nam svi vesnici hladnoće i tame!

Autor: Republika

Vesti

30.09.2017

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred nas je ostalo još nekoliko toplih jesenjih dana. Već za drugu polovinu naredne nedelje najavljene su jake kiše, pa čak i sneg.

Foto: pixabay.com
Krajem sledeće nedelje pašće prvi sneg u Srbiji
Danas će se u glavnom gradu temperatura kretati od 13 do 18 stepeni, a do kraja dana pretežno sunčano.

 

Sunčano će biti u Vojvodini, u Nišu za stepen toplije nego u Beogradu, u užičkom kraju danas maksimalnih 19, dok će najtoplije biti u Prijepolju sa 20 stepeni. Na Zlatiboru i Tari danas najviša temperatura će iznositi 12 stepeni.

Drugi deo vikenda i početkom iduće nedelje očekuje nas uglavnom sunčano vreme, slično današnjem. U svim krajevima jutra će biti veoma sveža, a tokom dana nešto toplije vreme.

U pomoravlju i podunavlju duvaće Košava, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni vetar. U utorak će u prepodnevnim časovima biti toplo i sunčano, a popodne stiže naoblačenje sa kišom, koje će prvo zahvatiti sever i zapad Srbije. 

U pomoravlju i podunavlju duvaće Košava, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni vetar. U utorak će u prepodnevnim časovima biti toplo i sunčano, a popodne stiže naoblačenje sa kišom, koje će prvo zahvatiti sever i zapad Srbije, prenose agencije.

Zahlađenje i kiša će potrajati nekoliko dana u drugoj polovini iduće sedmice sa temperaturama ispod proseka za početak oktobra, a na planinama moguć prvi sneg. Za idući vikend meteorolozi predviđaju manji porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading