PROGNOZA: Danas ćemo se sunčati!

Autor: Agencije

Vesti

24.09.2017

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina, posle podne na zapadu i jugozapadu, uveče i u centralnim i južnim krajevima ponegde s kišom, a mogući su i lokalni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U Srbiji danas do 24 stepena

Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od sedam do 12 stepeni, a najviša dnevna od 18 na severu do 24 stepena na jugoistoku.

U Beogradu će danas pretežno oblačno, uz slab vetar i temperaturu u granicama proseka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura biće oko 12, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim tegobama.

Kod osetlјivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u vidu neraspoloženja, glavobolјe i bolova u kostima i zglobovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading