Opština Ruma gradi prilaz seoskom igralištu

Autor:

Vesti

17.11.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Ruma ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju puteva u tom mestu i okolini, stoga je nedavno krenula i sa realizacijom projekta uređenja prilaznog puta ka seoskom fudbalskom igralištu u Vitojevcima.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Foto: Ilustracija

Naime, asfaltira se nešto više od 150 metara prilaznog puta sa leve i 50 metara sa desne strane iz pravca Grobljanske ulice, te će blato i bljuzgavica karakteristični za jesen i zimu, baš kao i prašina u proleće i leto, biti prošlost, a Vitojevčani će imati uređen prilaz fudbalskom terenu.

- Vitojevci jesu malo selo, ali selo koje mnogo voli fudbal, koje mnogo ulaže u taj sport, svakog vikenda je praznik u Vitojevcima kada se odigravaju utakmice. S obzirom da smo komšije znam kakvi su oni fanatici po tom pitanju, mislim u pozitivnom smislu. Odlučili smo da izdvojimo gotovo 1.300.000 dinara da uradimo ovih 150 metara asfalta koji ide duž celih tribina - rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma i dodao da će ubrzo uslediti i izgradnju svlačionica.

Inače gotovo 90 miliona dinara biće izdvojeno do kraja godine za rekonstrukciju postojeće putne infrastrukture u opštini Ruma i tu je isključivo reč o opštinskim budžetskim sredstvima uloženim kroz tekuće održavanje. 

Stavovi izneti u ovom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Ruma

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading